Zaboravite na klasične paprikaše i pripremite se za revoluciju ukusa! Baka Jelena Petrović predstavlja najbolji riblji paprikaš koji ste ikada probali – tako bogat, aromatičan i zasitan da ćete zaboraviti na meso.
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina koji stvaraju harmoniju ukusa. Naučite kako da napravite jelo koje je idealno za celu porodicu, brzo se sprema, a ostavlja utisak prave gozbe.
Potrebno je:
– jedna veća glavica crnog luka;
– jedna šargarepa;
– jedna zelena paprika;
– jedan paradajz;
– dva krompira;
– 500 g ribe;
– mlevena aleva paprika;
– suvi začin;
– mleveni biber;
– ulje;
– dve kašičice kukuruznog skroba;
– jedna ljuta zelena paprika (po želji) i,
– peršunov list.
Priprema:
Na ulju propržiti luk, šargarepu, papriku i mleveni biber. Dodati mlevenu papiku, začin i korimpir isečen na kockice, a po želji dodajte i ljutu zelenu papriku.
Naliti vodu da ogrezne i kuvati 15 minuta. Ubaciti ribu isitnjenu na manje komade, piše UNA.
Kuvati još 15-20 minuta. Razmutiti skrob u vodi i ubaciti, neka vri još pet minuta. Dodati iseckani peršun, a nakon par minuta ručak je gotov.
BONUS KLIP Pogledajte vesti o EXPO2027:
@bizportal.rs 140 godina učešća Srbije na Expo-u #biz #bizportal #fypシ゚ #goviral #foryoupage #fouryou #fyp
Za najnovije biznis vesti iz Srbije i sveta, pratite nas na našoj Instagram stranici.